tisdag 24 januari 2012

Wallor!


Ja alla dessa vackra "Wallor"! Men i ärlighetens namn. Hur ser dom ut på en som drar strl 42 nertill? Allt detta tyg och rynkor. Blir man väl som ett hus? Eller har jag fel kanske! Bilder från www.linolin.se

4 kommentarer:

Mrs Lollipop sa...

haha! jo jag var också lite tveksam... men man får en rejäl midja istället...på ett bra sätt alltså! och de är sååå underbara! har bara en kjol och den ljuvlig! vill ha fler fler fler...

Made by Mary sa...

SV; Tack så mkt, det var underbart vackert ute!

Jag måste säga att vissa passar de där Wallorna på helt underbart..som "att vara någons fru" som gör att kjolarna borde heta Emma i Walla..men på mig, passar de tyvärr sådär. Vissa modeller är klockrena men andra gör att jag bara ser....fel ut :S OCh då är jag en person som drar strl 38. Så tror det e lite olika beroende på vad man har för kroppsform.

Kram Made by Mary

Kristin sa...

Ja midja har jag är ett typiskt päron jag! liten upptill ingen mage, men höfter och lår istället då! Men dom är vackra helt klart!

Kristin sa...

Hm jodå har sett Emma i sina Wallor! Vilken vacker tjej alltså! Hon passar ju i allt ju! Men du var så fin i din kjol med. Visst var det en walla du hade på dig? Snyggt!!